header
English

Wilt u liever een adviesgesprek?

Wij helpen u uiteraard geheel vrijblijvend!

VASTGOED FINANCIEREN?

Er zijn verschillende manieren om uw vastgoed te (her)financieren.

Niet-bancaire financiering

U zoekt kapitaal om de aankoop van verhuurd of te verhuren (residentieel) onroerend goed te financieren of bestaand bezit te herfinancieren. Bijvoorbeeld voor uw eigen bedrijf of commercieel onroerend goed portefeuille. 

Crowdbricks biedt u de gelegenheid om uw kapitaalvraag direct voor te leggen aan investeerders. De investeerders beslissen zelf of zij uw aanvraag interessant genoeg vinden om te financieren. Daarom is een goede presentatie en beschrijving met risico-beoordeling van uw aanvraag essentieel.
Crowdbricks werkt samen met geselecteerde adviseurs en partners die in de volle breedte van de markt een gedegen financieringsadvies kunnen geven. Deze bedrijven zijn ervaren en hebben de expertise om uw aanvraag tot een succes te maken. Indien gevraagd kunnen wij u voorzien van een professionele adviseur die u kan ondersteunen en u dient met deze adviseur de aanvraag in. Meer weten? www.crowdbricks.nl 

Bancaire financiering

De Huisadviseur werkt nauw samen met de NIBC Bank. Zij maken het mogelijk voor kleine en grotere beleggers mogelijk om in een aantal Nederlandse steden te investeren in verhuurde of te verhuren woningen. De NIBC Vastgoed Hypotheek is bedoeld voor klanten met zakelijke doeleinden, zoals commerciële verhuur of uitponding.
U kunt bij ons terecht voor de aankoop van uw eerste beleggingswoning, maar ook voor de (her)financiering van uw portefeuille tot EUR 10 miljoen. Leningen kunnen worden aangevraagd door natuurlijke personen, maar ook door rechtspersonen (complexe structuren alleen in overleg). De NIBC Vastgoed Hypotheek is niet bedoeld voor vastgoed voor eigen bewoning en/of uw pensioenvoorziening.

Consumenten

Wilt u de woning verhuren aan familieleden, doet u een eenmalige belegging, of heeft u anderszins geen zakelijke doeleinden, dan behoort u tot de categorie Consumenten. Lees dan hier verder

 

Het product

Leningen zijn verkrijgbaar van EUR 75.000 tot EUR 10.000.000. Het onderpand moet altijd één of meerdere verhuurde of te verhuren woningen zijn. In combinatie met woningen kunnen eventueel ook niet-woningen (zoals een winkel) gefinancierd worden. De maximale verstrekking hangt af van het onderpand.

BENIEUWD BIJ WELKE VASTGOEDPROJECTEN WIJ ZOAL BETROKKEN ZIJN (GEWEEST)?

Beheer, financiering, belegging en advies.

De kreit - Udenhout
Study studiopark - Breda
Collegepark Zwijsen Veghel