header
English

Wilt u liever een adviesgesprek?

Wij helpen u uiteraard geheel vrijblijvend!

AANKOPEN IN TILBURG

Bij het aankopen van een object in Tilburg e.o. zijn er veel verschillende aspecten waar je aan moet denken. Dit geldt zowel voor het aankopen van een woning alsmede voor het aankopen van object als belegging.

Woning kopen in Tilburg e.o.

Onze huisadviseurs zijn allen dagelijks bezig met aankopen, verkopen en bekijken van woningen. Hierbij weten we waar we op moeten letten en weten we vaak net iets meer dan u zelf kan onderzoeken. We zijn bekend met de markt in Tilburg e.o. Naast alle kennis en ervaring die we bezitten kunnen we ook gebruik maken van onze database waar vaak veel informatie over de wijk, omgeving en de woning te vinden is. Naast dit alles is het vaak zo dat u zelf de juiste woning al gevonden heeft en dat u de onderhandeling en laatste check aan ons over wilt laten. In dat geval wordt eerst gecontroleerd of we er zeker van zijn dat u alle benodigde informatie van het object heeft. Daarna gaan we met u in gesprek over uw wensen en gaan we voor u de onderhandelingen voeren. Al onze verdiensten zijn prestatie gericht. Dus op het moment dat wij voor u de onderhandelingen ingaan maken we onderling een prijsafspraak. Vaak is dit een percentage van het bedrag dat wij van de vraagprijs af krijgen.

Voorbeeld: wij spreken af dat we 10% van het verschil tussen vraagprijs en laatprijs als prestatievergoeding zien. Bij een vraagprijs van 100.000 euro en laatprijs van 90.000 euro is er dus een verschil van 10.000 euro waarvan wij dan 10% ontvangen. 1000 euro dus. Wij willen u wijzen op de combinatiekorting!!!! Gaat u met ons in zee voor de aankoop van uw woning dan kijken wij geheel vrijblijvend naar de hypotheek die u hiervoor nodig heeft. Mocht u dan ook tevreden zijn met het voorstel dat we u hiervoor doen dan krijgt u een korting van 25% op het hypotheekadvies. Voor vragen kan u altijd even bellen.

Belegging

Bij het aankopen van een beleggingsobject kunnen wij u met raad en daad bijstaan. Onze adviseurs zijn specialisten op het gebied van rendementsberekeningen en kunnen u waar nodig allerlei adviezen en tips geven. Mocht dit nu zijn op fiscale vlak of juiste omtrent regelgeving en vergunningen wij kunnen u altijd helpen. Naast ons advies kunnen we voor u ook gericht op zoek gaan naar objecten. Wilt u beleggen in woningen of juist in logistiek vastgoed op elk vlak hebben wij een specialist die zijn netwerk kan raadplegen. Naast ons landelijke netwerk, werken wij met verschillende banken samen zodat we waar nodig ook voor u de financiering zouden kunnen regelen. Mocht u vragen hebben over uw huidige beleggingen of wilt u juist een start gaan maken maak dan een afspraak met ons zodat we u geheel vrijblijvend kunnen uitleggen waar we u mee van dienst kunnen zijn.

responsive
MEER WETEN OVER
AANKOPEN IN TILBURG?
phone T +31(0) 13 303 21 00
email TILBURG@HUISADVISEUR.COM
bezoek BEZOEK ONS KANTOOR