header
English

Wilt u liever een adviesgesprek?

Wij helpen u uiteraard geheel vrijblijvend!

WIE ZIJN WIJ

Wij zijn een jonge, dynamische organisatie actief in de makelaardij en financiële wereld. In onze filosofie staat de klant en haar wensen centraal. Wij kunnen u van dienst zijn met alle adviezen die betrekking hebben op uw woning. Onze huisadviseurs zijn gespecialiseerd op verschillende vakgebieden en hebben jarenlange ervaring.

Wilt u bijvoorbeeld een woning huren/kopen, verhuren/verkopen of heeft u een hypotheek en/of verzekeringen nodig neem dan contact op met ons en een van onze huisadviseurs. Wij zullen u helpen met al uw vragen.

tick  BETROUWBAAR EN DESKUNDIG

tick  SNEL EN ADEQUAAT

tick  GEDEGEN EN EERLIJK ADVIES

tick  KWALITEIT IN WONEN

tick  KWALITEIT IN SERVICE

tick  TRANSPARANT

tick  SCHERPE PRIJS

WAT DOEN WE

Hypotheken
Bij de Huisadviseur kunt u terecht voor een hypotheek. Voor zowel starters als oversluiters hebben wij een passende hypotheek. Het eerste adviesgesprek is geheel gratis!

Verzekeringen
Particulier, ZZP’er of MKB’er, het maakt niet uit. Iedere persoon is anders en dat vraagt om andere verzekeringen. Wij brengen daarom eerst uw situatie heel duidelijk in kaart. In welke levensfase zit u als particulier? Wat komt hierbij kijken en heeft u nagedacht over later? En bent u als ondernemer wel goed verzekerd? Wij nemen de tijd voor u.

Aanhuur & Aankoop
Bent u op zoek naar een huurwoning en kunt u wel wat hulp gebruiken? Dat begrijpen wij. Daarom zullen wij u het gehele traject tot aan ondertekening van het huurcontract en sleuteloverdracht bijstaan. Indien wij de beheerder zijn kunt u ook tijdens uw huurperiode bij ons terecht voor vragen.
Wilt u zeker weten dat u niet teveel betaalt voor uw nieuwe woning? Dan kunnen wij u begeleiden. Zo kunnen wij de onderhandelingen voor u voeren. Al onze verdiensten zijn prestatiegericht. Ook kunnen wij u bijstaan in het aankopen van een beleggingsobject.
Verhuur & Verkoop
Heeft u een woonruimte die tijdelijk of langdurig beschikbaar is? Neem dan contact met ons op. Wij zijn gespecialiseerd in commercieel verhuur, commercieel, technisch en financieel beheer. Neem contact met ons op voor meer informatie.
U wilt uw huis of woning verkopen? Daar komt heel wat bij kijken. Welke valkuilen zijn er, welke strategie heeft u nodig en bent u in staat de onderhandelingen over uw huis te voeren? Wij maken een uitgebreide analyse van uw woning en zullen op basis daarvan een verkoopwaarde bepalen. Vooraf worden er met u prijsafspraken gemaakt zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden!
Vastgoedfinanciering & Beheer
Wij hebben specialisten op het gebied van vastgoedfinancieringen, vastgoedbeleggingen en vastgoedbeheer. Hierbij kunt u denken aan bancaire en niet-bancaire financieringen, het beheer van uw vastgoed en bijbehorende financiën en advies op maat op het gebied van beleggingen.