header
English

Wilt u liever een adviesgesprek?

Wij helpen u uiteraard geheel vrijblijvend!

AANHUREN IN BREDA

Bent u op zoek naar een huurwoning in Breda dan bent u bij de Huisadviseur aan het goede adres. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een kamer, studio, appartement of eengezinswoning in Breda, de Huisadviseur kan u hierbij helpen.

Wij hebben geen wachtlijsten, ruim aanbod en flexibele bezichtigingstijden om de woningen te bezichtigen. Wij doen er alles voor om de leukste kamers, studio`s, appartementen of eengezinswoning voor je te vinden. De huisadviseur heeft op haar website vele woningen die veelal direct of op korte termijn beschikbaar zijn in Breda. Ons aanbod wisselt dagelijks. Wilt u woningen bezichtigen die op onze website staan, schrijft u zich dan nu in. Voor de inschrijving vragen wij eenmalig 36,00 EURO hiervoor kunt u een jaar lang onbeperkt bezichtigen. Mocht er op de website van de huisadviseur geen passende woning staan dan kunnen wij voor u op zoek gaan naar een geschikte woning. Wij ontvangen dan graag een zoekopdracht met daarin o.a. Waar u naar op zoekt bent, welke prijsklasse, voor hoeveel personen, welke locatie etc. U kunt onderaan deze pagina uw gegevens achter laten. Wij zullen dan contact met u opnemen voor een intake via de telefoon of nog liever bij ons op kantoor. De ervaring leert dat door de persoonlijke benadering, de kans het grootst is dat wij voor u de geschikte woning kunnen vinden!

Woningen selecteren

De huisadviseur ontvangt van meerdere organisaties het woningaanbod en we hebben een groot netwerk van partners in Breda en omstreken waar we voor u op zoek gaan naar een leuke huurwoning.

Bezichtigen

Zodra we één of meerdere woningen hebben gevonden die u aanspreken zullen we samen met u de geselecteerde woningen bezichtigen. Wilt u één van de bezichtigde woningen gaan huren dan zullen wij u voor gaan stellen aan de verhuurder of er voor zorg dragen dat er een huurcontract door verhuurder wordt opgemaakt.

Voorstellen aan verhuurder

U wordt schriftelijk of persoonlijk voorgesteld aan de verhuurder. Uiteindelijk zal de verhuurder namelijk bepalen welke kandidaat wordt geaccepteerd. Om de verhuurder te overtuigen u als huurder te kiezen hebben wij vanaf het moment dat we op zoek gaan zoveel mogelijk gegevens en informatie van u nodig zodat we snel kunnen schakelen als er een geschikte woning is gevonden.

Onderhandelingen voeren

Als de verhuurder geïnteresseerd is u te accepteren als huurder zullen we, indien nodig, onderhandelingen voeren omtrent de huurprijs, de opleverdatum, het opleverniveau etc. Zodra iedereen akkoord partijen akkoord zijn met de gemaakte afspraken kan de huurovereenkomst opgesteld worden.

Controleren en bespreken huurovereenkomst

Wij controleren de huurovereenkomst in de breedste zin van het woord. Mocht het nodig zijn voeren we ook de onderhandelingen met betrekking tot de huurovereenkomst.

Oplevering en sleuteloverdracht

Als de overeenkomst door alle partijen is ondertekend en de betalingen binnen zijn ,spreken we bij de woning af om de sleutels aan u te overhandigen. Indien nodig stellen wij een uitgebreide opleverinspectie op om discussies over waarborgsom in de toekomst te voorkomen.

Beheer

Tijdens uw verblijfsperiode in de woning kunt u bij de beheerder terecht voor alle zaken aangaande de woning. In de huurovereenkomst wordt duidelijk opgenomen wie de beheerder van de woning is.

Dus bent u zoek naar een leuke woning in Breda aarzel dan niet en neem contact met ons op! Hiervoor brengen wij u 10% van de jaar huur (inclusief 21 BTW) in rekening.

responsive
MEER WETEN OVER
AANHUREN IN BREDA?
phone T + 31 (0)76 303 38 00
email BREDA@HUISADVISEUR.COM
bezoek BEZOEK ONS KANTOOR